nartentinekeportugal1718.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Henny

Hallo, wij komen ook uit Waalre. We gaan jullie reisverslag alsnog lezen. wij zijn momenteel in Portugal en willen nog veel meer indrukken op doen om uiteindelijk een keer op een attractieve wijze te overwinteren. Maar dan niet op 1 plaats!

Rob W.

Welkom back in Waalre,op tijd voor de verkiezingen.Wat een mooie onderneming geweest,en nu lekker in thuisbed.Hopelijk tot maandag!

Ans

Welkom terug en jullie vallen meteen met je neus in de boter: 't is weer eens een heerlijk Hollands weertje; beetje grijs, beetje nat, genieten dus!!!
Gelukkig brandt hier de kachel en wordt 't tijd om weer eens hier te komen eten en buurten!
Liefs xxx

Piet

Veel regen op de lange terugweg. Kunnen jullie alvast wennen aan het Nederlandse klimaat ( come to Holland...four seasons in one day..!)
Bedankt voor de schilderachtige reisverslagen. Alsof we erbij waren..!
Welkom thuis!

Tet

Welkom weer in ons landje!
Dank voor de reisbeschrijvingen en foto’s van mooie plekjes en vogels enz.
Ik zal het missen, maar zie jullie ook weer graag op de wandelingen. En Nard als fotograaf!
Groet, Tet

Truuske en Cees

Hoi Tineke en Nart.

Welkom thuis, dat waren weer heel wat km. Wat hebben jullie toch weer veel gezien en wat gaat de tijd toch snel. Wij zijn over 4 weken ook al weer terug. Zo,n reis lijkt heel lang als je er nog aan moet beginnen maar is ook weer zo voorbij.
Ook wel weer lekker om thuis te zijn.

Liefs en groetjes en tot in Eindhoven.

Truuske en Cees

Hannie Bodt

Dat was al met al weer een schitterende reis vlgs je verhalen, maar vast nog genoeg moois voor jullie weer thuis zijn. Vraag me af of jullie op dit punt de reis zouden willen rekken of dat Waalre ineens trekt..... fijne laatste loodjes in elk geval ! Hou doe

mieke Moller

Alweer bijna thuis.Prachtig geweest, zoals we hebben kunnen lezen.
Goede reis terug, groetjes,Mieke

Piet

Jullie zijn dus op de terugweg, richting Waalre. Toch fijn dat je op die retourrit nog zoveel vogels in het vizier kunt krijgen. Ik denk dat het geluk op jullie wacht want voor het komend weekend is hier lenteweer verwacht. Bofkonten!

Wim v.K.
reactie op: foto

Heel mooi om jullie hele reis zo te kunnen volgen. Zeker omdat ik zelf daar ook heb rond gereisd. Ook genoten van de prachtige foto's. Ik wens jullie nog verschillende mooie dagen.

Rob W
reactie op: foto

Goede terugreis.Jullie zien er nog steeds fris en vrolijk uit.Wij zijn aan het pakken,vanavond terugvliegen,mooie voetbalresultatendag gisteren,morgenvroeg landen en maandag weer aan het biljart

Piet

De overgang van Portugal naar Spanje is dus voor jullie een natte belevenis. Maar het goede nieuws is dus dat de inschrijving binnen is voor de Tocht om de Noord. En de lezer van jullie verhalen wat en waar dat voor een tocht is. Rond de Noordpool?
Goeie reis verder en droog weer toegewenst op de retourrit richting Waalre.

Ibrahim. en .Seba
reactie op: foto

Mooi

Rob V

Hoi Nart en Tineke,
wat een mooie verhalen allemaal. Vooral ook omdat Els en ik daar twee keer lang gewandeld hebben en ik daar ook gefietst heb. Ik ga ze nog eens opnieuw bekijken (tijdje zonder internet gezeten). Vandaag een heel mooie wandeltocht met de Gemzen gemaakt bij Moerputten vlak bij Den Bosch, Vlijmen etc.. Stiemende kou, Start temperatuur minus 6 en heel harde wind, dus dat zal wel zo'n gevoelstemperatuur van minus 15 geweest zijn. Een stel ijsberen op pad..
Dus, zoals velen al vermeldden: blijf nog maar even in het zuiden voor de warmte daar.

Groetjes, Rob Verplak

Jeannette

Ik zou heeeel langzaam terugkomen want de winter is hier nog niet afgelopen. Geniet er nog van en bedankt voor jullie kaartje.

Rob

Mooi,alle fitte wandelverhalen.Wij hebben ons hier in de rode duinen gestort,ook pittig wandelen.
Goede voortzetting

henk de buurman

Het gaat prima met jullie beide op de reis door het zonnige land zo te lezen en te zien
ik vind het altijd weer fijn om de foto,s en de verhalen te lezen, geniet ervan,
maar dat hoef ik niet te zeggen, dit zit wel goed. hier is het
koud.n zeker erg koude wind. thuis gaat het bij ons rustig aan dan breekt het
lijntje niet nog veel reis genot en tot ziens Henk en maria

Piet

Ik zal wel niet de enige zijn die jullie verhaal lezend wat jaloers naar buiten kijkt waar de thermometer tien graden onder nul aangeeft en weermannen vertellen dat de gevoelstemperatuur min vijftien is. Ik warm me dus maar aan jullie boeiende verhalen en natuurlijk, na dagen nog steeds, aan de 3-1 zege van PSV op Feyenoord. Please duim een beetje voor deze oude koulijder..

Tet
reactie op: foto

Wat een mooie kusten! Ik wil ook naar Portugal. Niet tegeloven, jullie onder de blauwe hemel, lekker warm, wij onder de blauwe hemel, heel koud. Brrrr..

Hannie Bodt

Was weer leuk al lezend mee te wandelen en reizen en even te vergeten hoe koud het hier is .....je schrijft zo beeldend dat het is of ik erbij ben, bijzonder hoor. .....ik blijf zeggen dat je er een boek van moet maken ! Als altijd weer in afwachting naar het vervolg.......

Piet

De voorspelde Siberische koudeperiode in Nederlandis al begonnen als ik dit tik. Kunnen jullie je dus wel voorstellen dat ik met wat jaloezie jullie zonovergoten reiservaringen lees . Maar je weet: ik ben geen VVD-aanhanger. Dus ik gun een ander ook wat. Vooral groen-linkse avonturiers.

Rob

Dit stuk van de kust heb ik nog niet gedaan,wel Alentecho landinwaarts.Ziet er mooi uit.Groeten uit ZAfrika.Rob

Guus
reactie op: foto

Hé,wat een prachtig beest!!!
Hij is nieuwsgierig aan het kijken naar jullie.
Als je zo' n onmoeting hebt,is meteen je dag weer goed.

Wij gaan 1 maart naar Madrid voor cultuur ,tapa's en wat zon.
Ook wat lucht in het buitenland opsnuiven,want door jullie gezellige verhalen krijgen we daar erg veel zin in.Lieve groeten,Frank en Guus

Ans
reactie op: foto

O wat herkenbaar (hahahaha)

Ans

Een "kneu" gezien???
Daar hebben ze hier een carnavals "hit" over gemaakt.....
Heb nog wel een mooi verhaal over de "kneu" maar dat horen jullie t.z.t. wel!
Geniet ze nog,
Liefs,
Ans

Marietta

Hoi, eindelijk de tijd en de rust om een berichtje te schrijven! We zijn nu op vakantie in Fuengirola, eindelijk zon na een voor mij vervelende winter met heel veel hoesten en me niet fit voelen! Hier gaat het aanmerkelijk beter! Ik snap waarom jullie altijd de zon opzoeken!
Laura gaat onze school deze week verlaten, ze heeft een nieuwe baan aangenomen als coach!
Wel heel jammer voor de school maar voor haar heel goed!
Nog heel veel zon en gezelligheid voor jullie,
Groetjes, Marietta

Ineke van Klinken
reactie op: foto

Wat een schitterende kust!!
Wij zagen toevallig afgelopen zaterdag ook een ooievaar. Niet op zo'n rots natuurlijk, maar toch. En ja het was er maar één.
Maar we hebben nu ook veel zon en lekker weer om te lopen.
Groetjes, Ineke

Piet

Duidelijk een seaside-aflevering, dit laatste verslag. Met veel zon, rotsen, mist, een verdwaalde uil en hoge rotsen. Een sterk wisselend sfeerbeeld dus. Hartstikke leuk om te lezern.
Goeie reis verder vanuit een wat weer meer winters wordend Brabant.

Truuske en Cees Steijlen

Hoi Tineke en Nart,
Wat hebben jullie toch weer een prachtige tocht. Missen jullie Andalusia niet een beetje, je weet wel met die leuke mensjes en terrasjes !!! Wij vermaken ons hier weer prima, ook alweer een paar mooie wandelroutes gevonden in de omgeving. Jullie nog een hele fijn tijd met de rest van jullie reis en tot april in Eindhoven.
Liefs en groetjes. Truuske en Cees

Piet

Jullie hebben de zon, de (af en toe) harde strandwind, duizelig makende hoge rotsen op jullie noordwaards gerichte route nu. Wij hebben voor de zoveelste maal de afgang van een Rutte-discipel. Misschien moet de premier er ook eens een keer een mentaal verfrissend uitstapje maken!

Tet

Wonen daar ook mensen of is er alleen natuur?
Prachtige foto's en weer mooie beschrijving van wat jullie beleven.
De blauwe lucht hebben wij hier ook!
Geniet maar verder.

Mieke moller

“Jaloersmakend” jullie prachtige reis in het heerlijke weer.
Wij hebben hier de gouden medailles van onze schaatsers en ook al een paar dagen zonnig weer,wel wat kouder dan jullie maar toch....
Fijne tocht verder !

Ibrahim. en .Seba
reactie op: foto

Leuk. fijne vakantie

Rob

Mooi om te lezen terwijl Jorien ter Mors goud wint.

Piet

Ik herken in jullie verslagen beelden van de moderne zwervers: geen zorgen over kleine probleempjes maar steeds weer slagen om datgene te vinden wat je zoekt. En de moed er in houden. Het leest zo verfrissend na alle ellende die je via de media op je bordje krijgt. Bedankt dus voor weer een portie nieuw optimisme.

Rob

Mooie sfeertekening,en nog steeds veel blauwe luchten ondanks die enkele bui.Altijd een apart gevoel,de meest zuid westelijke plaats,je kunt Amerika bijna zien bij wijze van spreken

Leny S

lekker vakantiegevoel via jullie verslag. wat leuk ook al die vogels, die jullie onderweg waarnemen!
wij hebben Cyprus geboekt voor eind april, dus kijken we ook uit naar een mooi gebied. groetjes en genieten maar .... lui.

Ibrahim. en .Seba
reactie op: foto

Wij wensen je een fijne vakantie toe

Hilly en Jan

Mis de foto’s van Nart over onze dagwandelingrn maar de reisverhalen van jullie maken het weer goed.

Els S

We zouden zo willen aansluiten .... !!!
Blijf genieten, groeten Els en Dick

Piet

Jaloers !!! Dat is het enige woord dat uit mijn toetsenbord komt vandaag, hier in het gure, heel erg gure brabant. Want jullie moeten dan weliswaar vaak een hoop moeite doen om een geschikt rustoord voor de camper te vinden. Maar dan vrijwel de hele tijd met het zonnetje boven je. Ja, jaloers dus. Mag 't?

Els
reactie op: foto

Wat leuk om terug te zien. Hier ben ik ook ooit geweest! Geniet van dit mooie landschap en van de warmte. Hier gaat het vriezen en zoals altijd in dit land worden de schaatsen alvast geslepen en zit een elfstedenrijder in het praatprogramma. Liefs, Els

Ineke van Klinken

Hallo!
Gisteren weer met dertig mensen gewandeld, en we hebben behalve grote ladingen blubber ook de zon gezien. Dus niks te klagen. Hans (nieuw voor jullie) vindt overal geocaches.
Hartelijke groet, Ineke

Els
reactie op: foto

Prachtig!

Piet Brouwers

ik krijg de indruk de dagen van dit verslagdeel meer door jullie gewandeld dan gereden is. En zo hoort 't toch eigenlijk op een vakantietrip! En als je goed kunt biljarten betekent het nog niet dat je ook goed kunt klimmen, Nart. Dus verstandig om de hek-truc maar te vergeten!

Ans

Zo te zien en te kezen is het weer volop genieten!!!
En lekker die "volle zon", wij hebben hier "volle bak koude klets-regen" 😊

Rob

Mooie wandeltochten,wel prettig dat het in de winter 45 min vroeger licht en later donker is,in de zomer andersom

Ineke van Klinken

Het verhaal van de man die een paspoort vond...
Je wordt beroemd Nart!
Had je al van onze nieuwe wandelaar gehoord? Hij ging de tweede keer mee en vond drie geocatches onderweg!
Zijn jullie nou niet jaloers? Wij nog steeds wel, maar dan op jullie weersomstandigheden natuurlijk!
Groetjes, ineke

Rob

Ja,die zigeunermarkt bij Quarteira is verbazingwekkend,goede kwaliteit,keuze en zeer lage prijzen.Mooi van dat Fado/Faro concert!Groeten vanuit een grijs Nederland ,waar er nog steeds een boom erg scheef in de tuin staat.

Piet Brouwers

In je verbeelding zie ik, jullie verhalen lezend, alles als in een film: de natuur, de wandelingen, de boodschappen, de marktjes en onverwachte muziekervaringen naast vlieglawaai. Mijn computerscherm "leest"als een filmdoek met Nart en Tineke als spelers. Maar wat zijn in 's hemelsnaam salina's?

Mieke moller

Mooi om te lezen. En dat weer.....heerlijk !
Jullie zijn nu aardig op weg richting Lagoa ongeveer 45 km. westelijk van Faro, waar ik een paar weken geleden was.Ook prachtige baaien daar en leuke dorpjes.Fijne tocht verder.

Martin

Tineke, er is een schrijfster aan je verloren gegaan.
Samen met de foto's van Nart kaun je een mooi reisverhalen boek uitgeven.
Ruim 35 jaar geleden waren we ook op vakantie in Portugal.
In een klein dorpje bij Cascais vlak langs de spoorlijn van Cascais naar Lissabon.
We verbleven daar in de ouderlijke woning van een portugese collega van Jacqueline en elke dag gingen we met de trein naar eendere plaats.
Cascais was toen alleen nog maar een vissersplaats met maar 1 hotel.
Portugal was toen nog erg arm en je kon voor praktisch geen geld heerlijke vismaaltijden eten. Sinds we hier op vakantie in Saas Fee (CH) zijn heb ik jullie website ontdekt en heb ik genoeg otijd om je reisverhalen te lezen.
Er is hier in die 2 weken dat we hier zijn dat we al 2 keer compleet van de buitenwereld zijn afgesnede. Er is groot lawinegevaar. Stufe 5. Alle bergbanen zijn gesloten en je hoort de hele dag in de bergen donderslagen om spontaan lawines op te wekken of om te controleren of er geskied kan worden. Vandaag is er weer 70 cm bijgekomen zodat we nu op 1.70 m. zitten.
Op de top waar de skipiste begint ligt nu 5 m. seeuw. Je kunt wel stellen dat onze vakantie niet verregend maar versneeuw is!
Ik wens jullie nog vele boeiende dagen toe.
Groeten,

Martin en Jacqueline

Piet Brouwers

Dat waren dus een paar was- en stranddagen, zo te lezen. En wat die schelpen betreft: aan het ouddorpse strand op Goeree heb ik wel eens grotere exemplaren gevonden. Maar dat gezellig restaurantje met een lekker wit wijntje en een gegrilde visschotel. Als je dat zo leest..heerlijk toch 'zo'n Portugese trip!

Ineke van Klinken

Dank voor de zonnige verhalen, misschien wordt het hier ook nog wel eens zo.
Gisteren 20 jan hadden we een gedenkwaardige wandeling. Overal lagen bomen op ons pad waar je overheen of onderdoor moest. Avontuurlijk! En daarbij regende het ook nog, gelukkig niet veel maar toch. Dus ja, zo'n zanderig warm eiland lijkt dan toch wel erg prettig!!
Hartelijke groeten, Ineke

Frank

Hoi, heb net de foto's beken. Ziet er allemaal superrelaxed uit. Mooi land hoor, 't Is dat we naar Nepal gaan, anders... Groetjes en veel plezier met het vervolg!

Ton H
reactie op: foto

Genoten van jullie foto's. De meesten kwamen me heel bekend voor.
Ik miste opnamen van Monte Gordo, onze verblijfplaats. Misschien vind je daar teveel nederlanders.
Wij komen in M.G. op 4 februari a.s . Hotel Vasco da Gama
Dan zitten jullie mogelijk al in San Vincente. Blijf goed weer houden dan hebben wij het ook .
Veel plezier toegewenst. Vond je Ayamonte de moeite waard?
Heb je in Tavira alle kerken bezocht?

Rob

Fantastische keuzes qua route en belevenis.Net een rondje gegolfd ,helaas maandag weer terug naar het kikkerland,voorspelling volgende week is aan de Algarve ook WW’er mooi,21 in de schaduw.

Willemien

Genieten ! Leuk, hoor!
Hier is het wisselvallig weer. Storm, nu regen kan natte sneeuw worden!
Goeie reis .
Hartelijke groeten

Piet Brouwers

Leuk hoor...de achterblijvers die kampen met orkaanstorm en heel veel regen jaloers maken met alsmaar zonnige berichten uit het grensgebied Spanje-Portugal. Maar het is jullie van harte gegund want het levert voor ons hier weer leuke leestekst op en interessante plaatjes.
Goeie reis verder!

Hannie Bodt

Duidelijk dat jullie weer genieten van alles om je heen en dan ook nog met een zonnetje......."het dreigt weer een mooie dag te worden"....haha, hoezo dreigt, hier dreigden de storm en regen, maar we hopen te kunnen zeggen dat het vandaag een droge dag dreigt te worden, dan zijn wij al blij. De zee was wel adembenemend tijdens de storm. Wij wachten op een lekker voorjaar. Geniet vooral verder van jullie reis, wij kijken uit naar je volgende verhaal. 😊😊

Tet

Jullie hebben wel een heel relaxte tijd en die duurt ook nog even! Nog steeds enthousiaste berichten, ik beleef ze graag mee.
Wij wandelden vandaag in regen, hagel en onweer. Ook heerlijk!!!!
Blijf genieten, goede reis.

Rob

Leuk en gezellig dat jullie bij ons langskwamen.En wat een fantastisch weer deze week

Harrie en Rieny
reactie op: foto

We zijn stik jaloers op jullie reizen.
Dit jaar zijn we voor het eerst thuis sinds 20 jaar.
Reden: Camper bijna total los gereden.
Hoop dat jullie niks overkomt.
Volgende winter zijn we er weer.
Groeten en een fijne reis toegewenst door die lui uit Woldere.

Leny S
reactie op: foto

heel apart graffiti op een kerk, zou het gebouw nog als kerk gebruikt worden of als jeugd honk?
grtjs zowel verslag als foto`s erg boeiend.

Piet Brouwers

Het is een heel raar idee. Als ik dit schrijf vanuit een zonnige serre kijk ik uit op een somber en grijs buiten, zo somber dat zelfs de vogeltjes binnen blijven. En dan jullie: in de zon, bij het strand en met een heleboel gevederde zangers om je heen. Je mag toch, zelfs als 87-jarige, wel eens jaloers zijn..!
Goeie reis verder en oh ja, ik lees bewonder tinekes verslagen. Alsof je meereist..!

Ans

Klinkt weer allemaal lekker hoor!
Hier was 't vandaag ook heerlijk weer, wij hebben ook een uitstapje naar het buitenland gemaakt: naar de Lommelse Sahara (hahaha)
Geniet-ze-nog!!!

Mieke Moller.
reactie op: foto

Jullie hebben het weer heerlijk zo te lezen en te zien aan de foto’s.Mooi ook al die witte dorpjes en stadjes en dat zonnige weer in de Algarve .Ik vond het na een weekje daar heel erg wennen in het miezerige Nederlandse weer.
Fijne tocht verder, Mieke Moller

Ineke van Klinken

Groeten uit Geldrop!
Gisteren naar de vakantiebeurs geweest dus de hele wereld gezien.
Nu nog kiezen, niet echt makkelijk. Eerst maar eens naar Postel...
Nog heel veel moois en goeds gewenst (de badmuts is een topper!)

Piet Brouwers

Als ik het goed heb gelezen was het een etappe met twee gezichten: mooi weer, zon, schilderachtige berg- en klimsituaties en dus.. genieten@! En daarna kletterende regen , maar ook routedelen waar de bosbranden zichtbaar hebben huis gehouden. Boeiend verslag dus ook..

Hans Notten

Erg leuk om jullie zo te volgen! Veel plezier.

Leny S
reactie op: foto

Wat een prachtige foto. Ooit zijn wij per auto door Portugal gereden en door jullie verhaal komen vele herinneringen weer terug. Geweldig.

ria prinsen
reactie op: foto

Prachtige foto, s

Piet Brouwers

Door een computermankement heb ik jullie vorige verhaal gemist. Maar de jongste aflevering van het reisverslag maakt duidelijk dat de Portugese trip veel bezienswaardigheden oplevert. En dat dan nog eens bij redelijk weer. Een goed (reis)begin dus van het nieuwe jaar waarin ik jullie beiden alle goeds en vooral gezondheid toewens.
Goeie reis verder..!

Riet zweedijk

Prachtige foto's!!en mooi verhaal. Nog een gelukkig nieuwjaar!

Hannie Bodt

Weer een heel beeldende beschrijving van wat jullie allemaal zien, genieten om het te lezen ! Ik heb niet goed bekeken waar jillie precies zijn, maar een goede vriend van ons, Carel Breen, heeft een B&B in Azambujeira, Casa do Munro. Mochten jullie in de buurt zijn mssch leuk om er even wat te drinken en hem onze groeten te doen.....

Jeannette
reactie op: foto

Wat een mooie foto's weer en een mooi verhaal.

Josephine

Hallo Tineke en Nart,
Je hebt weer een mooi stukje geschreven en er zijn weer mooie foto's gemaakt.
Wij zijn vanaf dinsdag in Spanje met supermooi weer maar vandaag is het slecht. Gisterenavond mooie 3 koningen optocht gezien in Fuengirola. Ze knallen de snoepjes om je oren!
groetjes Josephine

henk gijsbers

op de eerste plaats een gezond en gelukkig nieuw jaar met veel reisplezier,
ook van maria
met kersmis was het niet al te best met haar,
nu gaat het weer wat beter. nogmaals veel reis plezier in portugal.en tot een volgende keer henk en maria.

Joke

Dag Nomaden,
Jullie weer samen rondtrekkend in langskomende voor en tegenspoed..
Als een zich losmakende wieldop het enige tegenspoed blijft zitten jullie
in een fijne periode..
Hier in Hongarije, Baranya lijkt het wel weer lente..
Ook hier dan ook nu een bijzondere toename van de mooiste vogels..
Maar wij zijn typjes die ook de sneeuw erg kunnen waarderen.
Dat is onze behoefte aan afwisseling in de seizoenen..

Wij wensen jullie weer veel kijk- en wandelplezier!
Lieve groetjes!

Ineke van Klinken

Hoi, wat mooi die vale gieren!!
Ik zag vandaag een grote specht, in Waalre nog wel. Ook mooi hoor.
Lekker op de fiets naar Waalre door de regen, maar terug was het droog en dat is voor ons al heel wat.
Hoop dat het morgen (5 jan) wat beter wandelweer is..

Frans

Tineke en Nart, Een fantastisch 2018! Wij hebben ontzettend genoten in Noord-Spanje afgelopen zomer. Het kan er wel onverwacht koud zijn (10°C in juli). Maar gelukkig hebben jullie een camper. Veel plezier en geniet van het leven samen

Mieke.

Wens jullie ook een heel gelukkig 2018 met mooie reizen en wandelingen.
Jullie zijn op de goede weg naar het mooie weer
Hier in Lagoa ( Algarve) is het heerlijk zonnig , echt genieten van ook nog mooie omgeving in een prachtig huis In the middle of nowhere.
Fijn om jullie reis te volgen, Groetjes, Mieke.

ria

1heel goed 2018 met hopenlijk veel mooie nieuwe indrukken maar met vooral 1goede gezondheid.

Ton H

Ook van ons de beste wensen voor 2018
kijken uit naar de fotoserie tijdens jullie tocht .
eventueel inspiratie om ook de route te volgen
naar Portugal in de toekomst.
Veel plezier..

Tet

Hoi Tineke en Nard,
Een gelukkig 2018 toegewenst in gezondheid met veel reisplezier.
De regen hebben jullie al gehad, dus nu op naar de zon.
Ben benieuwd wat jullie alzo mee gaan maken en naar mooie plaatjes.
Groet Tet🙋

Piet

Om te beginnen allebei van harte een gelukkig en vooral gezond nieuw jaar toegewenst. Jullie eerste trip in het nieuwe jaar is dus met regen en modder begonnen. Maar desondanks zonder tegenslagen, behalve dan die MIFI-tekortkoming, verlopen. Goeie reis verder. Ik blijf jullie belevenissen met belangstelling volgen.

Hannie en Joop

Jammer van al die nattigheid, maar jullie rijden vast de zon tegemoet. Wij zijn weer benieuwd naar jullie belevenissen. We wensen jullie een mooi nieuw jaar met veel vakantieplezier ! Liefs uit Leiderdorp

Rob

Hoi Tineke en Nart,

veel plezier toegewenst op jullie nieuwe reis avontuur.

En op dit moment ook nog de beste wensen voor het nieuwe jaar.
Hier is het warm..(tot 13 graden zelfs) en is het net voldoende droog voor een vuurwerkshow.

Ik bekijk het maar veilig op een afstandje, het knalt weer behoorlijk hard hier en het huis ruikt er al weer naar...
Ben benieuwd hoe dat in Spanje en Portugal gevierd wordt..

Geniet lekker van rust en van de natuur daar.

Groetjes, Rob

Marij

Een prachtig maar vooral gezond 2018! Veel reisplezier!🍾🥂🎉

Truuske en Cees

Goed op pad. De komende dagen wordt het weer beter in Spanje. Fijne jaarwisseling en verder goede reis. Dooeeiiiiiii

Els

Hi lieve mensen...fijn dat ik weer uitgenodigd ben om mee te kijken met jullie reis. Veel plezier, mooie momentjes en veilige kilometers gewenst maar bovenal..gelukkig nieuwjaar en alle goeds voor 2018. 🎉🍷

Leny

Ook wij wensen jullie een goede, mooie en afwisselende reis toe.
2018 beginnen in een warm land, super. Heel veel moois en goeds gewenst voor het nieuwe jaar! Prosit Neujahr!!
Frits en Leny

Ineke van Klinken

Hoi Tineke en Nart,
Heel goede reis gewenst en veel plezier.
Jammer van het potje word feud, ik dacht nog dat het wel af zou komen.
We houden het tegoed. Prutweer is het hier, ik hoop dat jullie het al wat warmer hebben.
Groetjes, Ineke

Hans Notten

Een veilige en boeiende reis toegewenst !
Groet,
Hans

Co en Riet

Goede reis naar het zuiden, hopelijk komen we elkaar in Portugal tegen en een heel avontuurlijk 2018 toegewenst.

wil y meindert

goede reis en veel zon

Angela

Veel reisplezier toegewenst.
Gr. Angela en Stan

Piet

Ik wens jullie een fantastisch 2018 met als aftrap een geweldige reis.Ik Kijk uit naar jullie fijne reiservaringen en hopelijk zijn er dat vele!

Truuske en Cees

Goede reis

Lous Wijnand

Fijne reis!